Szeretné biztos kezekben tudni a társasház felújítását?

Gyakran okoznak gondot a társasházak tulajdonosainak és lakóinak a madarak, az időjárás viszontagságai, vagy a falfirkák. Ráadásul a fővárosban sokan még századfordulós vagy még régebbi társasházakban élnek, amik az idő múlásával csak még jobban elöregednek.

A különféle sérülések és károk igencsak meglátszanak az épületen kívül és belül egyaránt. Azonban a városkép és a lakókörnyezet állapotának optimalizálása kiemelten fontos feladat egy olyan világvárosban, mint Budapest. A társasház felújítással nem csupán a lakók életét teheti boldogabbá, hanem a város pozitív megítéléséhez és a járókelők biztonságához is hozzájárul egy egyszerű homlokzati felújítással.

Cégünk profi csapata megoldja ezeket a problémákat! Vállaljuk homlokzatok, tetők, ereszcsatornák felújítását, tisztítását. A veszélyes homlokzatok vakolatának és egyéb burkolatának helyreállítását, valamint az épületen belül a lépcsőházak és folyosók festését, felújítását is nyugodtan tapasztalt szakembereinkre bízhatja. Igény esetén a lichthof takarításában is állunk rendelkezésére.

Ha társasház felújítást szeretne, keressen minket!