Lapostetők szigetelése az AlpinTommal!

Közeleg az esős ősz, és a hóviharos tél, így nem csak ruhatárunkat, házunkat is fel kell újítani, amit érdemes megtenni még száraz időben. Ha az Ön házán lapostető van, fokozottan kell figyelnie arra, hogy a szerkezet teljesen ép legyen. Ha nem vigyáz, komoly gondok is felmerülhetnek!

A lapostetők hő- és csapadékvédelme azért olyan fontos, mert a rázúduló eső nehezebben folyik el, könnyen beázik. A szigetelésnek köszönhetően nemcsak a csapadékot, a hűvös levegőt is kizárhatja lakásából! A lapostető szigetelés jó befektetés: rengeteg felesleges energiát spórol meg Önnek, és a szigetelésre fordított költségek is hamar megtérülnek, hiszen kevesebbet kell majd fordítania a téli lakásfűtésre.

A lapostetők szigetelése is az alpinista munkák közé tartozik, noha itt nem kell függőlegesen dolgozni. Munkánk során megvizsgáljuk a tetőszerkezetet, kijavítjuk az esetleges hibákat, és teljes szigetelést is végzünk.

Válassza az AlpinTom lapostető szigetelő szolgáltatását, a legjobb alpinista munkáért! Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!