Homlokzati munkák alpintechnikával

Magyarországon rendkívül sok régi épület található, melyek magunkon viselik a múlt nyomait. Rengeteg olyan ház található a városban, melyek még a század elején készültek, és a különböző harcok során kisebb-nagyobb szinten megsérültek. Azonban ezek mind eszmei, mind minőségi értékükkel nagy kicsent jelentenek, így a lerombolásuk helyet a leggyakrabban a javító és helyreállító munkálatokat helyezzük előtérbe.

A homlokzati burkolatok helyreállítása kellő szakmai tudást és hátteret igényel. Míg egy lakás felújításával megbízhatunk egy építőiparban dolgozó csapatot, addig a homlokzatfelújításhoz és egyéb munkákhoz az alpinisták segítségét érdemes igénybe venni! Alpintechnikával megoldható a különböző homlokzati burkolatok és felületek felújítása, adott esetben veszélyelhárítása és esztétikai festése is.

Alpinista munkálataink során elsődleges szempont, hogy mind minőségben, mind külalakban is esztétikus és hosszantartóan funkcionáló végeredményt érjünk el. A korábbi idők épületei egyediségükkel, különleges varázsukkal egyedülálló ékkövei lehetnek minden városnak.

Őrizzük meg a múltat és ruházzuk fel az alpintechnika segítségével megújult külsővel!Miért az alpintechnika?

Az épület homlokzata elöregedett, a vakolat, és a díszítő elemek veszélyesen mozognak? Mikor a társasházak közös képviselői, és az épületek üzemeltetői ilyen problémákkal szembesülnek, minél hamarabb, a lehető legköltséghatékonyabb megoldással próbálnak előállni, hogy ezeket az állapotokat a lehető leghamarabb megszüntessék, mielőtt nagyobb katasztrófa következne be.

A homlokzat felújítás elkerülhetetlen, és általában kétféle módszer áll a szakemberek rendelkezésére: vagy állványzatot építenek, vagy az alpintechnika mellett döntenek. A gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb társasház inkább az alpintechnikát választja, hisz a homlokzat felújítás sajnos drága és hosszadalmas mulatság.

Milyen előnyökkel jár az alpintechnika? Egyrészt a munka sokkal hamarabb elkezdődhet, hisz nem kell megvárni az állványzat építését, és nem kell megfizetni annak költségeit, amelyre gyakori esetben a helyhiány miatt nincs is lehetőség, vagy nehezen kivitelezhető.

Amennyiben megbízható homlokzat felújítási munkát szeretne alpintechnikával megoldani, forduljon hozzánk bizalommal!