Hogyan védekezzünk: Galambriasztás
Számtalanszor találkozhatunk galambokkal a városokban, mivel alkalmazkodtak ehhez az életmódhoz. Elszaporodásuk legfőbb oka a természetes ragadozók hiánya. Sok betegséget terjesztenek egymás között is, így egészségügyi szempontból is nagy jelentőséggel bír a galambriasztás.Az épületeken tanyázó kolóniák emellett esztétikai károkat is okoznak a ház külsején. A tömött galambsorok súlyától a homlokzat meggyengülhet, az ürülékük sav tartalma a burkolat mállását okozhatja.

Cégünk ezeket a problémákat küszöböli ki, speciális galambriasztó rendszerek segítségével. Általunk a nem kívánt madarak nem térnek vissza, és a károsodott részeket igény esetén fel is újítjuk. A mechanikus rendszerek mellett lehetőség van elektromos galambriasztó igénybe vételére is. A döntést az odajáró kolónia nagysága és az épület jellege is meghatározza.

Bármely rendszer mellett dönt is, az épületen semmilyen kár nem keletkezik, bontás, átalakítás nem fog végbe menni, így akár műemlék épületeknél is biztonságosan alkalmazható. Az eddig veszélyeztetett terület tiszta lesz, így megőrizheti szépségét és nő az élettartama. Az általunk alkalmazott alpintechnikai megoldásnak köszönhetően nincs szükség az épület állványozására sem a művelethez.
Ha elege van a galambokból, keressen fel minket, segítünk!