Varázsolja újjá a függőfolyosót is!

Sok bérlakásban egyre inkább aktuálissá válik a függőfolyosó felújítása. Ezeket a munkálatokat azonban gyakran halogatják a lakók, hiszen a felületek nehezen elérhetőek és megközelíthetőek.

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi hibát rejthet magában egy felújítandó függőfolyosó. A leglátványosabb természetesen a csempék és a vakolat sérülése. Előbbi oka a fugák károsodása, mely lehetővé teszi a víz beszivárgását, ez pedig egyenes út a felfagyáshoz. Ezen felül idővel sérülhet a vízzáró réteg is, melyet kizárólag annak cseréjével lehet elhárítani. Az időjárás viszontagságainak van kitéve a korlát is, jóllehet, ennek tisztása egyszerűbb feladat. A korlát és az alatta futó acéllemez korrodálódása és cseréje nagy összegeket emészthet fel, kiváltképp, ha kovácsoltvas elemekről beszélünk.

A függőfolyosó felújítása komoly feladat abban az esetben, ha az acélkonzolok és a vasbeton lemezek is korrodálódnak. Ezek javítása gyakran nem csupán esztétikai megfontolásból történik, mivel a rozsda a szerkezetek jó statikai állapotát is kikezdheti.

Felkeltettük érdeklődését? A függőfolyosó felújítása mellett döntene? Akkor ne késlekedjen, keresse fel cégünket még ma!