Ne hanyagolja el az öreg fát az udvarban!

Kertes házak udvarain gyakran okoznak gondot a fák, ilyenkor a gallyazás vagy fakivágás a legjobb megoldás. Számos ok miatt érdemes odafigyelni ezekre a növényekre, mert súlyos károkat okozhatnak.

Egy-egy nagyobb fa kidőlése kárt tehet a padlózatban, a függőfolyosók szerkezetében, de akár személyi sérülést is okozhat. Cégünk nagy szakértelemmel és profi felszereléssel előzi meg a bajt, az udvaron álló fák eltávolításával.

A zöld növények ugyan jó hatással vannak az ember idegeire, azonban nem árt kisméretű fajtákat választani, ha közös területről van szó. Természetesen egy kisebb fa nem okoz gondot, de ha megnő, érdemes odafigyelni rá. Ha látjuk, hogy túlburjánzik, választhatjuk a gallyazást.

A zárt udvarokban élő elöregedett vagy gyenge gyökerű fákat könnyedén kidöntheti egy erősebb vihar. Erre a házon kívül, a járdán ültetett fák esetében is találhatunk példát. Az is veszélyforrást jelent, ha egy fa ágai átnyúlnak egy vagy több kábelen, hiszen a vihar során esély van a kigyulladásra. Cégünk szakszerűen távolítja el a veszélyt jelentő fákat vagy azok gallyait.

Ha szüksége van fakivágásra, hívjon bizalommal!