Az alpintechnika előnyei épületfestés során

Az alpintechnikáról talán sokaknak hosszú biztosító köteleken lengő munkások jutnak eszébe, esetleg üveggel borított irodaházak oldalán egyensúlyozó ablaktisztító szakemberek.

Az alpintechnika azonban ennél sokkal több lehetőséget rejt! Mit szólna hozzá, ha ennek az eljárásnak a segítségével hatékonyabban, gyorsabban és olcsóbban tudná az olyan kivitelezésket megvalósítani, mint amilyen az épületfestés is?

Sok éves tapasztalunk megmutatta, hogy az alpinisták technikája kiválóan alkalmas rá, hogy állványozás nélkül valósítsák meg az épületfestést. Ez a tény nemcsak azzal jár, hogy Ön spórol a költségeken, de sokkal kevesebb helyet is foglal a közterületekről és nem akadályozza a gyalogos forgalmat sem. A felszerelés egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható, így nem kell plusz napokat felszámítani a pakolásra, illetve a munkások bérére.

Velünk nincs épület biztonsági kockázat sem, csak a gyors festés és az alacsony költségek garantáltak. Haladjon a korral és festesse épületeit az alpintechnika segítségével!